Sari direct la conținut

10 milioane de euro pe patru roti

Evenimentul Zilei

Cele mai scumpe masini din lume vor ajunge la sfarsitul lunii mai (24-27 mai) in Bucuresti pentru a fi admirate de bogatii Romaniei, dar si de oamenii de rand. Pentru cateva ore in care-si pot incanta privirile cu masini de lux, vizitatorii vor scoate din buzunar 1,5 lei, reprezentand valoarea biletului de intrare.

Numai cei care au conturi cu adevarat pline vor putea sa-si cumpere unul dintre zecile de exemplare, ce valoreaza in total aproape 10 milioane de euro.

Unul dintre cei care intra in publicul-tinta al acestei expozitii este omul de afaceri Ion Tiriac, cel care a pus la dispozitie si spatiul pentru expozitie si care va expune cateva exemplare de masini ale companiei Tiriac Auto.

„Clientii nostri sunt colectionarii de masini, magnatii din industrie, celebritatile si afaceristii de succes”, ne-a declarat directorul organizator al Luxury Car Show, Al Roudhan Bader.

Autoturisme de colectie

Pagani, Koenigsegg, Spyker, Rolls Royce, Aston Martin, Maybach, Bentley, Lamborghini, Ferrari, Corvette, Hummer, Cadillac, Lexus, Jaguar. Acestia sunt doar cativa producatori de autoturisme care-si vor aduce modelele cele mai luxoase la expozitie. Pentru romanii de rand, branduri aproape necunoscute, pentru cei foarte bogati – masini cu care se pot distinge de restul lumii.

Cea mai scumpa masina care va fi expusa in hala fostului Metro Otopeni este un Enzo Ferrari care valoreaza peste 850.000 de euro. Masinile sunt, cele mai multe, produse in serie-limitata – cateva exemplare in toata lumea -, dar vor fi expuse si unele unicat, pentru exclusivisti. Pagani si Koenigsegg sunt doar doua exemple.

Pentru cei care vor mai mult decat un unicat, masini cu personalitate, vor fi aduse si cele mai scumpe masini tunate din lume. „Acestea sunt din categoria celor pe care le poti vedea doar in reviste sau la televizor. Sunt cele mai rapide masini din lume”, ne-a mai spus organizatorul expozitiei.

Muzica pentru oameni „de valoare”

Conceptul Luxury Car Show se bazeaza pe o serie de expozitii itinerante, care vor aduce masini de lux in mai multe capitale europene. Cei care vor veni sa admire autoturismele de clasa vor putea asculta, in timpul expozitiei, muzica exclusivista. „Bal‡zs Havasi este unul dintre cei mai mari pianisti ai Ungariei.

La fiecare doua ore muzica lui se va auzi pe fundal, timp de 15 minute”, a adaugat Al Roudhan Bader.

integral in EvZ

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro