Sari direct la conținut

Giurgiu, bagat in corzi la Parlament

Evenimentul Zilei

Ieri, cand s-a discutat raportul de activitate pe anul trecut, cativa membri ai CA al TVR l-au acuzat pe Tudor Giurgiu ca nu le-a furnizat integral si in timp util informatiile solicitate despre unele contracte si salarii, informeaza Mediafax.

Parlamentarii au atras atentia membrilor CA ca si ei sunt raspunzatori pentru situatia televiziunii publice si ca, daca erau nemultumiti de activitatea presedintelui, trebuiau sa semnaleze acest lucru din timp sau sa-si dea demisia.

Argumentele invocate de Tudor Giurgiu au fost respinse, pe rand, si au culminat cu acuzatia ca „ar fi ascuns” Comisiei de cultura faptul ca isi platea unii consilieri personali cu 7.500 de euro lunar.

Informatii „in transe limitate”

George Pruteanu, Tudor Barbu si Anne Juganaru l-au acuzat pe Giurgiu de furnizarea „cu dificultate” si „in transe limitate” a informatiilor despre unele contracte derulate de televiziunea publica.

Pruteanu s-a referit concret la solicitarea ca membrii consiliului sa primeasca detaliat informatii despre salarizarea unor angajati ai televiziunii, insa ceea ce au primit a fost „in limite extrem de largi, aratand doar niste plafoane minime si maxime”.

Pruteanu a mai spus ca pierderea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I, in favoarea postului Kanal D, a reprezentat primul semnal de alarma in ceea ce priveste neregulile din TVR.

Integral in Evz

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro