Sari direct la conținut

Citigroup a aranjat un imprumut sindicalizat de 45 milioane EUR pentru Luxten

HotNews.ro

Citigroup si Luxten anunta finalizarea cu succes a sindicalizarii unui imprumut in valoare de 45 milioane Euro acordat Luxten, lider in domeniul serviciilor de iluminat public, producator de surse si echipamente de iluminat si lider in productia de aparate de masura si control.

Facilitatea are o durata de 5 ani si va fi utilizata pentru refinantarea creditelor actuale si pentru sustinerea strategiei de investitii a Luxten. Imprumutul a fost acordat fara garantii.

Citigroup a fost unicul aranjor mandatat al acestei sindicalizari. Membrii consortiului de finantare sunt: HVB-Tiriac Bank, Raiffeisen Bank Romania, BRD Societe Generale, Alpha Bank, Volksbank Romania si Piraeus Bank.

Luxten este interesata de participarea la executia proiectului pentru realizarea retelei metropolitane de fibra optica in Municipiul Bucuresti -NETCITY.

Citigroup este prezent in Romania prin Citibank Romania SA, inca din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.

Luxten este administratorul serviciului de iluminat public in peste 20 de orase , resedinte de judet din Romania si gestioneaza si consumul de energie electrica aferent iluminatului public, aducand prin solutiile oferite numeroase beneficii municipalitatii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro