Sari direct la conținut

Radu Berceanu a depus juramantul in fata presedintelui Basescu

HotNews.ro

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a semnat marti, 13 iunie, decretul privind revocarea din functia de membru al Guvernului a ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, si numirea lui Radu Berceanu in locul acestuia. Noul ministru a depus juramantul juramantul in functie marti seara, la ora 21.00, la Palatul Cotroceni.

De asemenea, presedintele a semnat decretul pentru constatarea vacantei unui post de membru al Guvernului Romaniei prin demisia lui Gheorghe Pogea, ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic si decretul pentru constatarea vacantei unui post de membru al Guvernului Romaniei prin demisia lui Gheorghe Copos, ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii.

Partidul Democrat a renuntat, luni, la functia de vicepremier in Guvern, retragandu-l pe Gheorghe Pogea si l-a schimbat pe ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, cu Radu Berceanu.

Decizia a venit dupa ce partenerii de guvernare nu au acceptat solutia PD de desfiintare a posturilor de vicepremier si de ministru delegat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro