Sari direct la conținut

Irina Jianu il invoca pe misteriosul „domn Seicaru”

HotNews.ro

Fata de acum doua zile, oamenii legii aveau cu ei, pe linga o imprimanta si un laptop, si un detector de metale, scrie Cotidianul. Irina Jianu, fostul inspector general de stat, invinuita de dare de mita in cazul Zambaccian a dat un raspuns mai mult arogant decat enigmatic presei: „Intrebati-l pe domnul Seicaru”, scrie Romania Libera. Dosarul Zambaccian aduce Guvernul Nastase la DNA, scrie Adevarul. Pamfil Seicaru este subiectul celebrei zicale „Santajul si etajul”, scrie .

Dosarul Zambaccian aduce Guvernul Nastase la DNA

de Mihai DUTA (Adevarul)

Nici a doua zi dupa tentativa de perchezitionare a apartamentelor vecinilor lui Adrian Nastase nu a adus nici o precizare oficiala din partea DNA privind motivul perchezitiei si calitatea lui Andrei Nastase, a Marietei Anastasescu sau a grecului Xenophon Xenakis in dosarul Zambaccian.

In afara de celebrele termopane, nu este cunoscut nici inventarul bunurilor in valoare de 100.000 de dolari pe care Adrian Nastase le-ar fi primit din China. De doua zile, avocata Marieta Anastasescu, singura persoana care ar fi putut sa lamureasca situatia, este de negasit.

Articol integral in Adevarul.

Irina Jianu il invoca pe misteriosul „domn Seicaru”

preluare Romania Libera

Audierile procurorilor anticoruptie in cazul Zambaccian continua in forta. Ieri a fost randul Irinei Jianu, care in aproape o ora de audieri a luat cunostinta de invinuirile care i se aduc in dosarul care il priveste pe fostul premier Nastase. Fostul inspector general de stat invinuit de dare de mita a refuzat sa faca vreo declaratie la iesire.

Intrebata cine ar dori sa-i faca rau, aceasta a dat un raspuns mai mult arogant decat enigmatic. „Intrebati-l pe domnul Seicaru”, a fost replica aruncata ziaristilor, fara sa faca precizari in legatura cu identitatea respectivei persoane. Numele Irinei Jianu a aparut pentru prima data intr-o nota a ministrului Justitiei care solicita dreptul de perchezitie a casei din Zambaccian.

Articol integral in Romania Libera

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro