Sari direct la conținut

Victor Ponta recunoaste ca unii pesedisti nu mai vor restructurare

Adevarul

El a spus ca, dupa intrevederea dintre membrii Delegatiei Permanente a partidului si seful statului, a aparut mai evidenta necesitatea restructurarii pe fond a PSD: „Avem obligatia sa luam masuri credibile pentru cetateni si pentru mass media. Exista dubii ca ne intoarcem din drum.

Au aparut deja discutii ca, la congres, sa nu mai facem restructurarea Delegatiei Permanente, ci sa stabilim doar candidatul la Presedintie. Apoi, unii ar dori ca alegerile preliminare pentru desemnarea candidatilor la parlamentare sa nu se faca de acum, ci din 2008. Nu putem da inapoi!”.

Vicele pesedist afirma ca discutia cu presedintele Ion Iliescu a fost foarte ultila pentru PSD: „S-a vazut ca Ion Iliescu nu numai ca nu este contra restructurarii, dar este mai pro decat multi dintre colegii mei”.

Victor Ponta a precizat ca, la runda viitoare de consultari cu presedintele, care ar putea avea loc vinerea viitoare, liderii PSD vor merge cu un plan concret privind actiunile guvernului si ale partidului in perioada urmatoare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro