Sari direct la conținut

Sase romani si un italian, arestati pentru furt si rapire in Italia

HotNews.ro

Sase romani si un italian, acuzati de apartenenta la o retea specializata in talharii, furturi cu circumstante agravante si santaj, care activa in mai multe regiuni din nordul Italiei, au fost arestati, miercuri dimineata, de politia din Verona, anunta agentia de stiri ANSA.

Tot miercuri, presa italiana a anuntat ca autoritatile se pregatesc sa darame toate taberele ilegale amplasate langa orasele din Peninsula.

Reteaua arestata miercuri activa in regiunile Veneto, Lombardia si provincia Trentino (din nordul Italiei), iar in unele cazuri, victimele, alese adesea chiar din randul populatiei sarace, erau agresate fizic.

Anchetatorii iau in calcul posibilitatea ca reteaua de infractori sa fi fost in contact cu o organizatie transfrontaliera, prin intermediul careia trimitea bunurile furate in Romania.

Ancheta autoritatilor italiene s-a desfasurat in colaborare cu politia romana.

Presa italiana a relatat miercuri ca oficialii au decis daramarea tuturor taberelor ilegale amplasate, in general, in apropierea oraselor din Peninsula. Stirea nu a fost confirmata de autoritatile de la Roma.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro