Sari direct la conținut

Romanii din Italia pot afla pe site-ul MAE informatii privind costurile serviciilor de transfer bancar

HotNews.ro

Romanii din Italia pot, incepand de astazi, sa acceseze, direct de pe site-ul MAE, un portal realizat de Ministerul italian al Afacerilor Externe, care permite compararea costurilor diferitilor operatori din domeniul transferurilor de bani din Italia catre alte tari, informeaza un comunicat al MAE.

Portalul a fost lansat de Ministerul italian al Afacerilor Externe, la sfarsitul anului 2009, cu sprijinul unor parteneri din mediul public si privat.

Click aici pentru a accesa portalul.

Initiativa este destinata stimularii operatorilor de piata pentru imbunatatirea ofertelor financiare adresate imigrantilor si pentru asigurarea unei mai mari transparente a serviciilor diferitilor operatori din domeniu.

Portalul reprezinta un instrument util pentru informarea cetatenilor romani din Italia asupra costurilor practicate de diferiti operatori, Romania situandu-se pe locul al doilea, dupa China, in ceea ce priveste volumul transferurilor de bani din aceasta tara (reprezentand 12% din totalul transferurilor inregistrate oficial in Italia).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro