Sari direct la conținut

Ce este psihoterapia individuala

MedLive.ro
Ce este psihoterapia individuala

Aparitia unor situatii noi de viata care genereaza inadaptare, neplacere psihica si fizica, relatii inadecvate cu ceilalti, traume din prezent sau trecut, negasirea spontaneitatii, nemultumiri generate de performantele profesionale, ar putea fi cateva motive de a ajunge sa cauti un cabinet de psihoterapie sau consiliere. Cu alte cuvinte, mediul „psi” este cautat atunci cand apare o sursa de nefericire, neimplinire, un simptom sau atunci cand cineva simte o dorinta de schimbare, de maturizare.

Citeste mai mult despre psihoterapia individuala si comenteaza pe MedLive.ro.

Terapeutii trebuie sa fie specialisti care stiu sa asculte, nu critica, nu evalueaza, respecta si promoveaza libertatea si unicitatea fiecarui individ.

Daca esti in cautarea unei modalitati de a-ti imbunatati viata, daca ai cateva intrebari la care nu gasesti usor raspuns, daca esti intr-un impas existential, psihoterapia te poate ajuta sa iti depasesti dificultatile emotionale si relationale, te poate ajuta sa gasesti raspuns sau sa faci acele schimbari pe care nu ai reusit pana acum sa le faci singur.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro