Sari direct la conținut

UPDATE VIDEO Costel Busuioc a ajuns la spital dupa ce ar fi fost batut de un interlop din Timisoara

HotNews.ro
Costel Busuioc (iulie 2011), Foto: Agerpres
Costel Busuioc (iulie 2011), Foto: Agerpres

Tenorul Costel Busuioc a ajuns, miercuri seara, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce, potrivit spuselor sale, a fost batut de patronul unei spalatorii auto din municipiu in momentul in care a cerut bonul fiscal, transmite Mediafax.

„Ma doare capul groaznic, m-a lovit in fata si mi-a dat la coaste. Nu am facut altceva decat sa duc un covor la spalat. Nici macar nu era covorul meu, ci al unei prietene. In momentul in care am cerut un bon fiscal, a inceput si ploaia de pumni”, a declarat mai devreme cantaretul pentru Adevarul.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Emil Andrei, a declarat ca politistii Sectiei 3 de Politie din Timisoara au chemat de urgenta o salvare pentru a-l transporta la Spitalul Judetean din municipiu pe Costel Busuioc, caruia i s-a facut rau, miercuri seara, in timp ce redacta o plangere.

Costel Busuioc a spus ca miercuri seara a dus cateva covoare la spalat la o spalatorie auto din municipiu, iar in momentul in care a cerut bon fiscal a fost batut de patronul firmei. Dupa investigatii medicale, tenorul, care acuza dureri la fata si la coaste a fost lasat de medici sa plece acasa.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Timis, politistii au inceput cercetarea penala fata de patronul spalatoriei auto pentru loviri si alte violente.

Cel incriminat de Busuioc este Romica Bejinariu, cunoscut in zona drept Romica Blondu’, dupa cum scrie Timis Online.

UPDATE Ora 15:30 Declaratia lui Costel Busuioc vs. versiunea lui Bejenariu:

Costel Busuioc a povestit la Realitatea TV ce i s-a intamplat.

„Nu sunt genul de om care sa reactioneze la astfel de provocari. Atunci cand am solicitat bonul fiscal – as vrea sa stie ca nu era pentru mine, eram cu acea prietena, care a cerut sa ii dea bonul pentru covoarele pe care i le-a spalat. Acel patron nu era acolo. Un angajat l-a sunat si mi l-a dat la telefon. Mi-a spus ca in maxim 15 minute vine si imi da bonul. Eu l-am astepat in masina. A venit, i-am spus „buna ziua” si m-a luat la bataie si injuraturi.”

Intrebat de unde stia ca acela este patronul spalatoriei, Busuioc a raspuns ca asa i l-au spus angajatii acestuia, cand acesta se ducea „sa ia o ranga”.

Intrat in direct la Realitatea TV, Bejenariu a reafirmat ca nu el l-a lovit pe Busuioc, pentru ca, asa cum ii spusese si cantaretului la telefon, era la 40 de km departare, si ca doar un baiat care era „prin curte” la spalatorie a vrut sa il dea afara pe cantaret, pentru ca era ora de inchidere.

„Nu l-a luat la bataie, dar era ora de inchidere si doar l-a poftit afara. Nu putea sa vina doamna la ora aia sa spele covoare.”

Mai mult, Bejenariu a sustinut ca la spalatoria lui „nu se spala covoare”. „Eu nu spal covoare, cum sa dau bon pentru asa ceva, spal covoare pentru un prieten al meu, mi-am spalat covorul meu, nu e spalatorie de covoare, e spalatorie de masini.”

Intrebat cum a ajuns sa spele covoare la o spalatorie de masini, Busuioc a subliniat ca nu este vorba de covoarele lui, ca prietena sa l-a rugat doar sa le ridice si ca aceasta achitase deja suma de 130 de lei pentru ele, insa nu stie cand a facut-o.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/23824d52132e54c67469f38762b2bbc6/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

Bejenariu a declarat si miercuri seara ca nu el l-a batut pe Costel Busuioc, ci un angajat al sau, si ca el nici nu se afla in la sparatorie in momentul incidentului.

„Nu l-am vazut niciodata. A venit la spalatorie sa il caute pe un baiat care a lucrat la el la casa si i-a dat toata vara 38 de milioane si acum a plecat cand trebuia sa ii termine lucrul. Mergem la spital ca sa vorbim cu el? Veniti cu mine? Da. Sa ii reglam putin, cum se cheama, corzile vocale”.

Conform anchetatorilor, Bejenariu a mai fost cercetat in mai multe dosare penale pentru acte de violenta si amenintari, inclusiv asupra unor politisti.

Potrivit Adevarul.ro, Bejenariu, cunoscut in lumea interlopa ca „Romica Blondu”, a luat la bataie mai multi tineri in spalatoria auto pe care o detine pe Calea Sagului. Tinerii s-au aparat cu spray-uri lacrimogene. Audiat de politisti, Romica Bejenariu a sustinut ca el e o victima a scandalului, tinerii cerandu-i taxa de protectie. Cercetarile au scos insa la iveala ca cel care a iscat scandalul a fost chiar Romica Blondu’.

„Are la activ mai multe dosare in derulare, de inselaciuni, sechestrare de persoane si chiar viol. Audierile continua in acest caz. Principalul suspect neaga orice implicare”, a aratat Emil Andrei, purtatorul de cuvant al Politiei Timis.

„Costel Busuioc este nebun, s-a lovit de unul singur. A vrut sa-mi rapeasca un angajat, pe nume Marcel, care avea o lucrare al el acasa, dar nu s-a mai dus pentru ca Busuioc nu l-a platit. Pe mine m-au sunat disperati ceilalti angajati, urland ca Busuioc il baga pe Marcel in portbagaj”, a declarat Romica Bejenariu, pentru adevarul.ro.

  • Costel Busuioc, in varsta de 37 de ani, a devenit celebru in martie 2008, cand a castigat concursul muzical Hijos de Babel, emisiune dedicata emigrantilor stabiliti pe pamant spaniol. Rezultatul a implicat incheierea unui contract intre Busuioc si casa de discuri Sony BMG, astazi Sony Music Entertainment. Inainte de concurs, acest incercase in repetate randuri sa isi faca intrarea in lumea operei, fara succes.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro