Sari direct la conținut

Un nou termen in dosarul SOV-Ghita: Au fost prezentate imagini de la flagrant

HotNews.ro

Un nou termen in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de santajarea lui Sebastian Ghita, patronul Romania TV, s-a incheiat vineri la Tribunalul Sectorului 1 cu o amanare pentru data de 27 ianuarie.

In timpul sedintei a fost vizualizat filmul flagrantului organizat de procurori la sediul Realitatea TV.

In imagini apare Ion Ilie Cezar, un procuror, un politist si un martor. Imaginile il arata pe Ion Ilie Cezar intr-un birou iar pe o masa mai multe teancuri cu bani.

„Este o actiune de flagrant si va veti deplasa la sediul nostru. Sunt simple cercetari”, ii spune unul dintre anchetatori lui Ion Ilie Cezar, care intreaba daca isi poate suna avocatul.

Ion Ilie Cezar este si el co-inculpat in acest dosar.

Aparatorii lui Sorin Ovidiu Vintu sustin ca imaginile nu sunt relevante pentru acuzatiile de santaj formulate de procurori.

„Dupa cum vedeti, flagrantul porneste de la momentul in care toata lumea e in acel birou, in mod normal un flagrant filmat trebuie sa arate toata evolutia, nu doar imagini dintr-un birou. Dupa parerea noastra, toate aceste imagini nu dovedesc nimic”, a spus unul dintre avocatii lui SOV.

Procesul a fost amanat pentru 27 ianuarie, deoarece la termenul de vineri nu a fost prezent unul dintre martorii citati.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro