Sari direct la conținut

UPDATE Stare de alerta in patru localitati din Buzau

HotNews.ro

In trei localitati buzoiene, Bisoca, Puiesti si Ramnicelu, la solicitarea autoritatilor locale a fost instituita, incepand de marti, starea de alerta, conform Agerpres.

„Autoritatile din trei localitati – Bisoca, Puiesti si Ramnicelu – au solicitat in cursul serii de luni instituirea starii de alerta. Am semnat ordinul, acesta urmeaza sa intre in posesia lor si pot sa puna in aplicare planurile de masuri pe care si le-au propus pentru atenuarea efectelor zapezii si viscolului”, a declarat, pentru Agerpres, prefectul Paul Beganu.

Starea de alerta este valabila pana in 16 februarie.

UPDATE Marti dupa-amiaza a fost instituita stare de alerta si in localitatea Valea Ramnicului, printr-un ordin al prefectului judetului Buzau, Paul Beganu, relateaza Agerpres.

„Autoritatile locale din comunele Bisoca, Puiesti, Ramnicelu, Valea Ramnicului au solicitat acordul pentru instituirea starii de alerta, iar prefectul judetului Buzau Paul Beganu a emis marti ordine prin care se declara stare de alerta pe teritoriul unitatilor administrativ-teritoriale care au solicitat acest lucru”, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, purtatorul de cuvant al Prefecturi Buzau, Roxana Robu.

Potrivit sursei citate, comitetele locale pentru situatii de urgenta din cele patru localitati vor pune in aplicare planul de actiune de limitare si inlaturare a consecintelor caderilor masive de zapada si viscolului din ultimele doua saptamani.

„Sunt semnale ca si alte autoritati locale din judetul Buzau ar dori declararea starii de alerta, dar acestea au fost singurele solicitari exprese pana in acest moment”, a adaugat purtatorul de cuvant.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro