Sari direct la conținut

Vanghelionul face pui la Baia Mare

HotNews.ro

Peste 3000 de persoane sint asteptate la revelionul din Baia Mare, organizat de reprezentantii PSD dupa modelul celui din Bucuresti al primarului sectorului 5, Marian Vanghelie. Intrarea la mega revelionul din Baia Mare costa 60 de lei si invitatii vor fi serviti de peste 60 de ospatari si paziti de o firma de paza si protectie, inchiriata special pentru eveniment.

Vanghelionul a facut pui la Baia Mare, reprezentantii PSD organizind la Sala Sporturilor o mega petrecere cu focuri de artificii, tombola si un meniu special din care nu vor lipsi icrele negre, salaul, sarmalutele si cintaretii de muzica populara.

Orice asemanare cu revelionul de la Romexpo din Bucuresti este negata insa de liderii PSD. In varianta baimareana, in loc de Tom Jones vor cinta Nicolae Sabau, sotii Giurgi, Marcel Seraz, ansambliul folcloric ” Flori de Maramures” si invitatii vor fi distrati cu numere de iluzionism. Invitati sau nu, petrecaretii vor primi un artificiu sub forma de steluta si o cupa de sampanie, si vor putea participa la tombola al carui mare premiu va fi un Logan de culoare rosie.

Este pentru prima oara cind in Baia Mare se organizeaza o petrecere de asemenea proportii, in anii anteriori singura distractie fiind focurile de artificii in aer liber oferite de primarie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro