Sari direct la conținut

Ministrul Sanatatii a declansat un control la Spitalul de Arsuri dupa acuzatiile privind renovarea facuta fara dezinfectie – surse

HotNews.ro

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a dispus efectuarea unui control la Spitalul de Arsuri, au declarat marti, pentru Agerpres, surse medicale.

Controlul va fi facut de o echipa mixta formata din specialisti de la Institutul National de Sanatate Publica, Directia de Sanatate Publica si Inspectia de Sanitara de Stat.

Gazeta Sporturilora scris ca renovarea Sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul de Arsi din Bucuresti a fost facuta fara decontaminarea sau dezinfectia peretilor. Renovarea a fost decisa dupa ce tot GSP a publicat anul trecut imagini cu un pacient in rana caruia s-au gasit viermi.

Toate lucrarile de la spitalul de arsuri au fost facute la cererea si cu avizul autoritatilor medicale,a afirmat luni Primaria sectorului 1.

Reprezentantii institutiei sustin ca au executat si finantat lista de lucrari ceruta de Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

In plus, reprezentantii institutiei sustin ca pe 22 august 2016 Spitalul de Arsuri comunica faptul ca rezultatele analizelor la pereti sunt conforme microbiologic.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro