Sari direct la conținut

VIDEO IML: Madalina Manole a baut voluntar 400 de mililitri de pesticid. Artista nu suferea de cancer sau alta boala grava

HotNews.ro
Madalina Manole, Foto: madalinamanole.ro
Madalina Manole, Foto: madalinamanole.ro

Madalina Manole a ingerat voluntar 400 de mililitri dintr-un pesticid foarte puternic, care a provocat moartea artistei in doar cateva minute, au anuntat, joi, reprezentantii Institutului de Medicina Legala, dupa efectuarea autopsiei, potrivit televiziunilor de stiri. Medicii care au efectuat autopsia mai spun ca artista nu suferea de nicio boala organica grava, precum cancer, varianta vehiculata, miercuri, drept motiv al sinuciderii.

Nu există niciun element care să indice suspiciune că nu a fost sinucidere. Mădălina Manole nu avea nici o boală gravă, respectiv cancer, care să-i dea dureri mari aşa cum s-a spus”, sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

Medicii mai spun ca lovitura pe care artista o avea la cap a fost provocata de cadere, imediat dupa ce a ingerat substanta toxica. In plus, artista avea o greutate normala si nu era anorexica.

Medicii-legişti recoltează probe pentru examenul toxicologic, care va dovedi dacă, pe lângă pesticid, există şi alte substanţe toxice ingerate. Rezultatele ar urma sa fie gata în 2-3 săptămani, au precizat sursele citate.

Madalina Manole s-a sinucis, miercuri, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Tragedia s-a petrecut la ora 6.30, la locuinta sa din localitatea Otopeni, iar cel care a anuntat serviciile de urgenta a fost sotul cantaretei.

Sicriul artistei Madalina Manole va fi depus, joi, in foaierul Salii Radio a Societatii Romane de Radiodifuziune, incepand cu ora 14.00. Toti care au indragit-o pe solista ii pot aduce un ultim omagiu.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/3eb7e18e8eaad77b146ce6666378759c/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro