Sari direct la conținut

Cluj: Doua curse aeriene spre Italia si Germania vor decola cu o intarziere de peste noua ore

HotNews.ro

Doua curse ale companiei aeriene Wizz Air, care ar fi trebuit sa plece sambata dimineata de la Cluj-Napoca spre Treviso, Italia, respectiv Dusseldorf, Germania, vor decola cu o intarziere de peste noua ore, din cauza unei defectiuni tehnice, aproximativ o suta de pasageri asteptand pe aeroport, transmite Mediafax.

Reprezentantii Aeroportului International Cluj-Napoca au declarat, sambata ca avionul spre Treviso trebuia sa plece sambata dimineata, la ora 06.00, insa va decola la ora 15.30, iar cursa spre Dusseldorf care era programata sa plece la ora 10.30, va decola abia la ora 20.00.

„Este o problema cu cursa Wizz Air spre Treviso, Italia, care trebuia sa plece la ora 06.00, dar se estimeaza ca va pleca la ora 15.30. Intarzierea nu s-a produs din cauza aeroportului, ci a companiei. Aeronava care trebuia sa duca pasagerii la Treviso nu a ajuns la Cluj-Napoca de la Roma vineri seara, la ora 23.00, astfel ca zborul programat pentru sambata, la ora 06.00 a fost amanat. De asemenea, si cursa spre Dusseldorf, tot a companiei Wizz Air, care trebuia sa plece la ora 10.30, va decola abia la ora 20.00”, au precizat oficialii aeroportului clujean.

Reprezentantii companiei Wizz Air au delclarat, la randul lor, corespondentului MEDIAFAX ca este vorba despre o problema tehnica la avionul care trebuia sa ajunga vineri seara, de la Roma la Cluj-Napoca si care urma sa transporte, sambata dimineata, pasagerii spre Treviso si apoi spre Dusseldorf.

„Cursa de la Roma spre Cluj-Napoca nu a mai plecat din motive tehnice. Aeronava s-a stricat si trebuie reparata. Este o cursa aeriana in lant. Avionul care venea de la Roma la Cluj-Napoca trebuia sa transporte pasagerii la Treviso la ora 06.00, de acolo sa preia pasagerii si sa-i aduca la Cluj, dupa care trebuia sa plece spre Dusseldorf la ora 10.30. Toate aceste zboruri au fost afectate”, a spus un reprezentant al companiei.

Potrivit acestuia, cei aproximativ o suta de pasageri care asteapta in incinta Aeroportului International Cluj-Napoca au primit si vor primi din partea Wizz Air sandvisuri si apa.

„Pasagerii care sunt din Cluj-Napoca au plecat acasa, urmand sa revina, iar ceilalti au primit apa si sandvisuri din partea companiei si vor primi pe tot parcursul zilei”, a mentionat reprezentantul Wizz Air.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro