Sari direct la conținut

​INTERVIU VIDEO Cristi Balint: La "10 pentru film" au fost supusi discutiei 100 si ceva de actori. Sa fii intre cei 10 inca de la prima editie, dintre toti oamenii astia extraordinar de talentati, e incredibil

HotNews.ro
Cristi Balint, Foto: HotNews.ro
Cristi Balint, Foto: HotNews.ro

„Prima data nu am fost entuziasmat, pentru ca nu intelegeam ce vor oamenii aia de la mine. Apoi mi-am dat seama ca 10 pentru FILM e un lucru extraordinar. De ce? Numai eu stiu o suma de actori de teatru extraordinari in Bucuresti. Gandeste-te cati mai sunt in tara. ​A fost un juriu de 5-6 oameni din lumea teatrului si din lumea artistica si am inteles ca la un moment dat erau supusi discutiei in jur de 100 si ceva de actori si au trebuit sa ajunga la 10. In momentul in care esti intre cei 10, dintre toti oamenii astia extraordinar de talentati, e incredibil. Pana la urma pentru mine asta a fost marele premiu”, marturiseste Cristi Balint, unul dintre actorii selectati in proiectul „10 pentru film”, aflat la prima editie la TIFF 2012. Despre inceputurile sale ca actor, cele „3 filme destul de mari” pe care trebuia sa le faca, colaborarea cu Radu Afrim si proiectele actuale, intr-un interviu care a urmat discutiei online cu cititorii HotNews.ro.

  • Pe Cristi Balint il puteti vedea in spectacolul Autobahn (sambata, de la ora 18:30, la Godot Cafe Teatru) si in „Cada cu picioare” (tot la Godot).
  • Filmul „Visul lui Adalbert”, in care joaca si Cristi Balint, ruleaza in aceasta perioada in cinematografe.

Cristi Balint, interviu in studioul HotNews.ro:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro