Sari direct la conținut

Hong Kong: Un cetatean sustine ca i-a ars casa de la un telefon Samsung care a explodat

HotNews.ro

Un locuitor din Hong Kong sustine ca incendiul care i-a distrus casa ar fi pornit de la un smartphone Samsung Galaxy S4 care ar fi explodat in timp ce se afla la incarcat, scrie agentia chineza Xinhua. Politia nu a gasit inca dovezi care sa sustina cele afirmate de pagubit, iar Samsung spune ca va investiga incidentul.

Omul, prezentat in presa ca „d-nul Du” povesteste ca juca pe smartphone un joc video in timp ce telefonul era la incarcat, iar aparatul ar fi explodat dintr-o data.

Speriat, omul sustine ca a aruncat pe canapea telefonul in flacari, iar aceasta a luat foc, flacarile raspandindu-se catre draperii si apoi in toata casa, distrugand-o.

Si vecinii au fost evacuati, iar focul a distrus total mobila si aparatura din casa, insa ancheta nu a dovedit inca daca telefonul a fost la originea incidentului.

Cei de la Samsung spun ca au trimis oameni care sa verifice lucrurile si vor face si teste. Omul caruia i s-a intamplat necazul sustine cat atat telefonul, cat si incarcatorul, erau originale.

La mijloc de iulie presa relata ca o stewardesa din China a murit electrocutata in timp ce vorbea la iPhone-ul sau care se gasea la incarcat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro