Sari direct la conținut

Putin a testat noua partie de la Kranaia Poliana

HotNews.ro

Presedintele Vladimir Putin a testat sambata noile partii ale centrului de vacanta Kranaia Poliana, de langa Soci, a caror inaugurare s-a desfasurat, in prezenta lui, la 2 ianuarie. Putin a decis atunci sa nu strice programul de distractii pus la punct de organizatori pentru numerosii turisti si a refuzat sa urce pe schiuri din prima zi.

Insotit de un grup de copii de la o scoala sportiva locala si de laureata cu bronz a Jocurilor Olimpice de la Lillehammer, Svetlana Gadiseva, Putin a efectuat sapte coboriri din diferite puncte de plecare. La sfarsit, el a intrat intr-una din cabane, unde a baut o ciocolata calda. „E din partea casei”, s-a aparat patronul barului, refuzand banii presedintelui.

Drept multumire, acesta i-a daruit ochelarii lui de schi. Intrebat cum a fost pe partie, Putin a raspuns: „Normal, a fost bine”.

Noul complex sportiv de la Krasnaia Poliana, construit din mijloacele proprii ale companiei Gazprom, cu o capacitate de cazare de 8.000 de turisti, dispune de doua linii de telescaun care pot transporta pe platforma superioara de pleare pana la 2000 persoane pe ora. In total, sunt 14 partii de coborare cu diferite grade de dificultate si care totalizeaza o lungime de 14,5 km.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro