Sari direct la conținut

VIDEO Francois Fillon, Benoit Hamon si cel mai mare sindicat din Franta si-au anuntat sprijinul pentru Emmanuel Macron in turul II

HotNews.ro
VIDEO Francois Fillon, Benoit Hamon si cel mai mare sindicat din Franta si-au anuntat sprijinul pentru Emmanuel Macron in turul II

Francois Fillon face apel catre sustinatorii sai si ii indeamna sa il voteze pe Emmanuel Macron in al doilea tur al alegerilor prezidentiale franceze, informeazaIndependent.

Adresandu-se sustinatorilor sai, Fillon a afirmat ca Franta a trebuit sa se uneasca pentru a impiedica partidul extremist sa intre in Palatul Elysee. Prin urmare, Fillon le-a marturisit sustinatorilor sai ca isi accepta infrangerea si ii indeamna sa il voteze pe Emmanuel Macron in cel de-al doilea tur al alegerilor.

Totodata, politicianul a avertizat in privinta pericolului pe care o victorie a lui Marine Le Pen l-ar putea reprezenta pentru Franta.

„Extremismul nu poate aduce decat durere si dezbinare in Franta”, a spus Fillon in discursul sau.

De asemenea, candidatul stangii, Benoit Hamon, si-a anuntat si el sprijinul pentru Macron in turul doi.

Mai mult, cel mai mare sindicat din Franta, CFDT, a anuntat ca va vota pentru Macron.

Comentatorii francezi au declarat ca votul marcheaza sfarsitul unei ere politice, deoarece era de asteptat ca cele doua parti – Partidul socialist si Les Republicains – sa fie eliminate in primul tur al alegerilor prezidentiale.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro