Sari direct la conținut

Un israelian comparat cu Josef Fritzl, arestat pentru sechestrarea a 30 de femei

HotNews.ro

Goel Ratzon, un evreu din Tel Aviv, in varsta de 60 de ani, a fost arestat dupa ce s-a descoperit ca avea un „harem” de 30 de femei, tinute sechestrate in mai multe apartamente, in conditii mizere, relateaza FoxNews.com. Incepand din 1993, Goel Ratzon a avut nu mai putin de 37 de copii de la femeile pe care le-a tinut sechestrate.

Goel Ratzon este acuzat si de incest, unele dintre femeile pe care le-a tinut sechestrate si de la care a avut copii fiind chiar fiicele sale.

Intr-unul dintre cazuri, politia a descoperit un apartament cu trei dormitoare in care locuiau 10 femei tinute captive de Ratzon si 10 copii ai acestora, in „conditii oribile”.

„Dovezile pe care le avem indica faptul ca Goel Ratzon a controlat viata acestor femei in cele mai mici detalii, inclusiv in ceea ce priveste proprietatile si banii lor”, au afirmat reprezentantii Politiei.

Femeile erau tinute in conditii similare sclaviei si li se interzicea sa vorbeasca la telefon sau sa intalneasca alti barbati decat Goel Ratzon. Daca incalcau acest „regulament”, ele trebuiau fie sa plateasca o amenda, fie primeau corectii fizice.

Mickey Rosenfeld, purtator de cuvant al Politiei, a declarat ca Goel Ratzon isi convingea victimele spunandu-le ca are o conditie sociala buna, iar femeile nu intelegeau foarte bine in ce situatie se afla.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro