Sari direct la conținut

VIDEO Gail Shea, ministrul canadian al pescuitului, atacata cu o placinta cu crema

HotNews.ro

Gail Shea, ministrul canadian al pescuitului si oceanelor, a fost atacata in timp ce tinea un discurs in Burlington (Ontario), transmite CHCH News. O femeie s-a apropiat de scena si i-a pus pe fata o placinta cu crema, dupa care a criticat vanatoarea focilor.

Incidentul s-a produs la Canada Centre for Inland Waters, unde Shea urma sa deschida Aquatic Life Research Facility. Oficialul canadian se afla pe scena si tinea un discurs, moment in care o femeie s-a apropiat de ea si i-a pus pe fata o placinta cu crema.

Femeia a facut apoi cateva declaratii critice despre vanatoarea focilor, inainte de a fi scoasa din sala. Autoarea atacului, care este membra a organizatiei PETA, se afla in acest moment in custodia politiei. Organizatia ecologista a postat de altfel pe blogul sau un comentariu in care critica sprijinul pe care Shea il ofera „macelaririi focilor” si ii cere sa renunte la aceasta sustinere.

Guvernul canadian a anuntat ca va trata incidentul drept „un act terorist”.

Potrivit declaratiilor facute de Shea, placinta cu care a fost atacata „avea gust de crema de ras”. Dupa ce si-a sters crema de pe fata, Shea si-a continuat discursul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro