Sari direct la conținut

Italienii au transformat o ascunzatoare a mafiotilor din Sicilia in destinatie de vacanta

HotNews.ro

Italienii le-au pregatit turistilor o oferta „traditionala”: o vacanta cu cazare intr-o ascunzatoare a mafiotilor. „Pamanturile Corleone”, cum se numeste destinatia, este locul unde se ascundea fostul sef al mafiei italiene Toto Riina si este situat in apropierea orasului care a inspirat seria „Nasul”. Pentru ca turistii sa nu fie chinuiti de ideea crimelor sangeroase si a planurilor puse la punct aici, proprietatea a fost transformata intr-o „pensiune rustica”, potrivit AFP.

Iar italienii nu se opresc aici: proprietatea aceasta face parte dintr-o lista mai mare cu locuri acaparate cu ani in urma de mafia. Ele au fost confiscate de autoritatile din Peninsula si vor fi transformate in destinatii de vacanta sau in fabrici. Scopul este de a da un nou sens pamanturilor cunoscute doar pentru violenta si varsare de sange.

La doar 20 de kilometri de noua pensiune, turistii sunt intampinati de o noua „proprietate confiscata de la mafie”. Acum transformata intr-un local unde oamenii pot bea vinuri de colectie, ea a fost numita „I Cento Passi”, dupa filmul cu acelasi nume.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro