Sari direct la conținut

VIDEO Un barbat si-a incuiat fiul de 21 de ani intr-o cutie timp de 8 saptamani, pentru ca ar fi vorbit la telefon

HotNews.ro

Un barbat canadian si-a inchis fiul intr-o cutie putin mai mare decat el timp de 8 saptamani, sustinand ca il pedepseste pentru ca furat 3 pui de gaina, insa presa relateaza ca motivul ar fost faptul ca tanarul a vorbit la telefonul mobil, relateaza The Telegraph. Politia a intervenit si l-a obligat pe barbat sa il elibereze.

Johan Knelsen, 21 de ani, a fost obligat sa traiasca in celula de lemn construita special, in casa sa din Santa Cruza, estul Boliviei, ca pedeapsa. Vorbind dinauntru printr-o ferestruica, Johan a aratat politiei sticlele pe care le-a folosit pentru a urina, in cele aproape 2 luni.

David Knelsen, tatal sau, le-a spus autoritatilor ca fiul sau este bolnav mintal si a furat pasari, insa presa locala relateaza ca tanarul a fost pedepsit ca a folosit un telefon.

Familia este crestina menonita, un grup religios care urmeaza o versiune foarte stricta de interpretare a Bibliei si nu accepta folosirea tehnologiei. In estul Boliviei traiesc mai multe comunitati de menoniti, strans legate intre ele.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro