Sari direct la conținut

Un austriac de 80 de ani, comparat cu Josef Fritzl dupa ce si-a sechestrat si abuzat cele doua fiice timp de 40 de ani

HotNews.ro

​Un austriac in varsta de 80 este suspectat ca si-ar fi sechestrat si abuzat sexual timp de 40 de ani cele doua fiice, anunta AFP. Cele doua fiice ale barbatului au acum 53, respectiv 45 de ani si, potrivit politiei locale, ar fi fost sechestrate si abuzate de tatal lor din anii ’70 pana in luna mai a acestui an. El le-a interzis celor doua femei orice contact cu alte persoane si le ameninta adesea cu arma, potrivit sursei citate.

Cele doua fiice ale barbatului de 80 de ani din Braunau au deficiente mentale, a mai precizat politia austriaca. Ele dormeau pe o banca de lemn, in bucataria locuintei. Cu toate ca in ultimele luni au primit tratament de specialitate, cele doua femei refuza in continuare sa vorbeasca despre viata lor din ultimii 40 de ani.

Sotia barbatului si mama celor doua fiice ale sale a murit in urma cu 3 ani.

Situatia din locuinta familiei a iesit la iveala in luna mai, cand fiica cea mare a barbatului l-a impins pe acesta, dupa o noua tentativa de viol. Barbatul nu s-a mai putut ridica de jos timp de doua zile, pana la venirea unei asistente sociale care il ingrijea, in conditiile in care fiicele sale au refuzat sa il ajute. Asistenta sociala a alertat atunci politia, care a descoperit astfel ca barbatul isi abuza fiicele. Batranul de 80 de ani nu si-a recunoscut faptele in timpul interogatoriilor.

Cazul aminteste de cel al unui alt austriac, Josef Fritzl, condamnat in martie 2009, la varsta de 76 de ani, la inchisoare pe viata dupa ce si-a sechestrat si abuzat sexual fiica, Elisabeth, timp de 24 de ani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro