Sari direct la conținut

​MAGAZIN Cat de plauzibil stiintific e filmul Interstellar? Cateva mituri economice demontate. Cum apar si ce sunt "amintirile false"? Slabutele castiga mai bine decat grasutele. Cate mirosuri poate deosebi un om? De ce un adult, cu creierul mai bine dezvoltat decat un copil, invata mai greu o limba straina?

HotNews.ro
alcool vazut la microscop, Foto: Hotnews
alcool vazut la microscop, Foto: Hotnews

Am fost si eu la „Interstellar”. Film bun, dar in niciun caz nu mi s-a parut de 9.1, ratingul afisat de IMDB. In primul rand datorita inconsistentelor stiintifice.Sa calatoresti printr-o gaura de vierme nu e chiar atat de usor. Si nu e singurul text pe aceasta tema. Mai poti citi acest text, sau acest text. Filmul nu e prost, sa ne intelegem. Dar e ne-plauzibil. Si, la urma urmei, fiecare cu gustul lui.

Supersonic Ping Pong Ball:

  • De ce suntem atat de atrasi de Internet? De ce e netul o gaura neagra care ne absoarbe? Ati auzit de « email apnea » ? Nu e chiar o boala, dar face ca 80% dintre noi sa ne tinem o secunda respiratia cand vedem ca avem un email nou in Inbox

Alcool vazut la microscop:

alcool

Vreau si eu asa ceva pe birou (just for fun…)

birou

  • Cele mai mari evadari din istorie. De la Dillinger, celebrul bandit, pana la evadarile din inchisorile din Pakistan (iulie 2013), trecand prin fuga din lagarele nemtesti sau evadarea din Kandahar in aprilie 2011.

Mai multe articole sau eventuale comentarii din partea Dv pe Hymerion.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro