Sari direct la conținut

Am fost atacat energetic!

HotNews.ro

Ma simt foarte obosit, ma doare capul aproape in fiecare seara, casc fara incetare. Cred ca am fost atacat energetic. Eu asa gindesc si, culmea!, nu sint membru PSD. Ma gindesc sa ma inscriu la PDL, asa, de proba, poate imi imprumuta si mie baietii un scut cu energie pozitiva, care sa faca fata atacurilor tunurilor de energie negativa la care sint supus, zi de zi, de tot ce misca in politica romaneasca, scrie Alex Mihaileanu pe blogul Subiectiv.

Incepind cu flacara mov care-l arde pe Hrebenciuc si terminind cu atacurile cu energie intunecata proaspat anuntate de Mihaela, dragostea lui Geoana, ajung sa ma simt tot mai rau. Nu, nu, nu e din cauza ca, in loc sa bat cimpii la televizor anuntind ca am angajat-o pe Mama Omida sa raspunda cu farmece atacurilor energetice, muncesc de dimineata pina seara. Nu, nu! E din cauza atacurilor miselesti cu puls magnetic generat de fierberea unei cozi de iepure la un loc cu jumatate de coada de urs, o radacina de brusture, doi dinti frontali de piranha, toate intr-un ceaun umplut cu trei litri de lesie de cenusa.

Zau, acum, chiar ma simt atacat energetic. Din cauza undelor radioscopice (moama, ce tare sint!, nu-i asa?, am gasit fix cuvintul potrivit!), nu ma mai pot concentra. Sa sun la Presedintie sa cer incantatia pentru luminare, sa se coloreze flacara in violet? Sa cer sa-mi imprumute cravata mov? Pfiu, am un trening, ar merge la fix! Sa vezi acolo asorteu, fraticule!

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul Subiectiv.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro