Sari direct la conținut

Emil Boc, catre primarii PDL: Nu mai faceti parcuri in paduri. Degeaba faci sala de sport intr-o comuna, daca drumul este de pamant

HotNews.ro

Premierul Emil Boc a insistat vineri, la Sibiu, in fata colegilor sai de partid, majoritatea primari, pe prioritizarea investitiilor facute cu bani publici, avertizandu-i pe acestia ca s-a terminat cu amenajarea de parcuri in paduri sau a patinoarelor si salilor de sport in localitati unde drumurile sunt de pamant: „PDL trebuie sa ia taurul de coarne. Este vorba de masuri nepopulare. Facem o investitie uneori de care se minuneaza oamenii. Parcuri in padure. Greseli de neiertat. Va asigur ca nu se va mai repeta. Sunt investitii care nu se justifica. Degeaba alocam resurse”, a avertizat primul ministru, citat de Agerpres.

El s-a arătat nemulţumit de faptul că în trei ani de guvernare a reuşit să facă numeroase investiţii, însă multe nu au fost analizate cum trebuie de primari, dovadă că există investiţii vechi de dinainte de 1990 despre care, acum, nimeni nu are curajul să spună că nu se mai justifică: „Degeaba faci sală de sport într-o comună, un patinoar, dacă drumul este de pământ. Avem 40.000 de investiţii în România. Unele începute înainte de 1989. Unele poate nu mai trebuie să fie continuate. Nu e o politică foarte populară, dar este eficientă, domnilor primari”.

Premierul le-a reamintit celor prezenţi că a fost primar, iar oamenii vor să vadă proiecte bune pentru comunitate, duse la bun sfârşit.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro