Sari direct la conținut

Catalin Predoiu: Liviu Dragnea are acces la date legate de procesul electoral dincolo de limita responsabilitatilor sale

HotNews.ro

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca vicepremierul Liviu Dragnea are acces la date legate de procesul electoral „dincolo de limita responsabilitatilor pe are le are”.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, potrivit carora la turul intai al prezidentialelor judetul Teleorman a devenit „o atractie turistica” pentru simpatizantii candidatului ACL, Klaus Iohannis, care au votat pe liste suplimentare, Predoiu a raspuns: „Ce e de notat e ca dansul pare a avea acces la procesul electoral dincolo de limita responsabilitatilor pe are le are si ar fi o buna intrebare: sa ne spuna de unde stie acest lucru si in ce temei legal i-au parvenit aceste informatii. Eu nu am o astfel de informatie. Deci, il intreb la randul meu pe domnul Dragnea de unde are informatia si in ce temei legal a primit-o?”.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca i s-a parut ciudat numarul mare de voturi de pe listele suplimentare din 2 noiembrie, chiar si in judetul Teleorman, si a aratat ca va fi mai atent in turul doi al prezidentialelor de unde vor veni autocare, microbuze, trenuri.

„Si la Teleorman au fost multi pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mandri ca a devenit dintr-o data atractie turistica, dar o sa fim mai atenti in turul 2. Eu nu spun ca nu s-a votat corect, dar stiu ca cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis. Nu e foarte greu sa-ti dai seama cand faci analiza serioasa la sectiile de vot din cei care voteaza pe listele suplimentare. Nu stii fiecare cum a votat, dar intr-o sectie de vot iti cam stii electoratul si, cand vezi ca acolo au venit in plus fata de alte tururi de scrutin niste cetateni care nu erau din localitate si un numar de voturi pentru Klaus Iohannis, sigur ca te gandesti la asta. Dar eu cred ca Teleormanul, dezvoltandu-se foarte mult, a devenit o atractie turistica. O sa fim mai atenti in turul 2, daca vin autocare, vin microbuze, vin trenuri, o sa ne uitam de unde vin”, a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro