Sari direct la conținut

Dezbatere electorala televizata Teo Trandafir – Liliana Minca

HotNews.ro

Staff-urile de campanie ale PDL si PC sunt de acord cu organizarea unei dezbateri electorale televizate intre candidatele la functia de deputat in Colegiul 19 din Capitala, Teo Trandafir si Liliana Minca, anunta Agerpres.

Potrivit unui comunicat al PDL sector 4, Cristian Preda, purtator de cuvant al campaniei electorale a lui Teo Trandafir, a raspuns pozitiv invitatiei Partidului Conservator de a organiza o dezbatere televizata intre cele doua candidate.

PC a trimis anterior o invitatie oficiala staff-ului de campanie al lui Teo Trandafir pentru a participa la o dezbatere televizata avand ca subiect problemele din Colegiul 19.

„Consideram ca este nevoie de o dezbatere serioasa, noi sustinand inca de la inceputul campaniei electorale necesitatea acesteia. De aceea, va propunem sa stabilim, de comun acord, o intalnire a reprezentantilor staff-urilor electorale ale candidatilor, pentru a decide impreuna conditiile de desfasurare ale dezbaterii”, se arata in raspunsul lui Cristian Preda.

Postul de deputat in Colegiul 19 din Capitala a ramas vacant la inceputul acestui an, dupa demisia liderului conservator Daniela Popa, care a devenit membru al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Alegerile sunt programate pe 25 aprilie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro