Sari direct la conținut

Opozitia: Textul motiunii de cenzura va fi redactat si facut public pe 11 octombrie

HotNews.ro

Textul motiunii de cenzura al opozitiei va fi redactat si facut public, luni, 11 octombrie, a anuntat, la Palatul Parlamentului, presedintele PNL, Crin Antonescu, potrivit Agerpres.

„Am insistat asupra ideii ca trebuie sa grabim actiunile in vederea incercarii de a inlocui actualul Guvern. In cursul acestei saptamani, se va definitiva textul motiunii de cenzura. Lunea viitoare (11 octombrie – n.r) acesta (textul motiunii de cenzura – n.r.) va fi redactat si facut public”, a spus Antonescu, luni, dupa intalnirea liderilor PSD, PC si PNL de la Parlament.

La randul sau, presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat ca luni, 11 octombrie, liderii opozitiei se vor reintalni pentru a aproba textul motiunii de cenzura, care va cuprinde si masurile anticriza pe care Guvernul de criza le va pune in aplicare.

„In ceea ce priveste momentul de dupa motiune, suntem hotarati sa mergem cu o propunere comuna de guvern, un guvern de combatere a crizei”, a spus Ponta.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat ca cea mai importanta parte a motiunii de cenzura este cea de-a doua – unde sunt prezentate si masurile anticriza, pe care noul Executiv ar trebui sa le aplice inca din prima sedinta de Guvern.

„Nu s-a stabilit inca data la care vom depune motiunea de cenzura”, a precizat liderul PC.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro