Sari direct la conținut

Prostituata ucisa cu singe rece

Monitorul de Cluj

O ancheta speciala a fost demarata in acest caz, autoritatile anuntind ca deja exista un cerc de suspecti.

Ucisa cu o zi in urma

Cadavrul tinerei de 20 de ani a fost gasit in dupa-amiaza zilei de luni, la circa 30 de kilometri vest de Cluj-Napoca, sub un pod de pe DN1, in dreptul localitatii Capusu Mic. Doi copii de 11, respectiv 12 ani au gasit intimplator trupul femeii.

Autoritatile sosite la fata locului nu au putut stabili identitatea victimei, deoarece nu se afla nici un act de identitate la fata locului, corpul fiind complet dezbracat. Cu toate acestea, anchetatorii au stabilit ca femeia fusese omorita prin sugrumare, in urma cu cel mult 24 de ore. In cursul zilei de ieri, politiStii au descoperit ca victima se numeSte Cristina N. Si este din Cluj-Napoca.

Medicii legisti au pus diagnosticul asfixie mecanica ca si cauza a mortii. Potrivit mai multor surse, podul sub care a fost gasita prostituata nu este locul unde a avut loc crima, mai multe ipoteze indicind faptul ca trupul ei a fost adus in zona si aruncat.

Cercetari in desfasurare

„Exista in prezent mai multe piste pe care le urmarim. Verificam anturajul victimei, persoanele care puteau sa aiba legatura cu ea si persoanele care se aflau in zona in momentul in care a fost descoperit cadavrul“, a declarat pentru Monitorul de Cluj Raluca Seucan, purtatoare de cuvint a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj. Cristina N. avea 20 de ani si era cunoscuta de politiSti, fiind prostituata. Ea era insarcinata in luna a patra, insa mai avea un copil mic acasa. Chiar zilele trecute fusese amendata de politisti pentru prostitutie.

Dosarul acestui caz este instrumentat de catre procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Cluj, fiind unul dintre cele mai importante cazuri aflate pe rol, potrivit purtatoarei de cuvint a institutiei, Violeta Treistaru.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro