Sari direct la conținut

Becali, razboinicul lui Basescu

Ziarul de Mures

Presedintele PNG, Gigi Becali, s-a intalnit sambata dimineata cu simpatizantii mureseni l Ovationat de la balconul Salii Mari a Palatului Culturii de o galerie stelista, Becali s-a lansat intr-un atac virulent la adresa lui Tariceanu l La intalnire au participat toti membrii Grupului G7 din Consiliul local Reghin, dar si politicieni din

Targu Mures l Becali s-a declarat un luptator pentru cauza presedintelui Basescu

Vizita la Targu Mures a presedintelui Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, a adus in Sala mare a Palatului Culturii peste 200 de oameni.

Cu toate acestea, sustinatori politici sau suporteri ai Stelei, audienta l-a asteptat pe Becali mai bine de o ora, timp in care patronul Stelei a facut o vizita, imreuna cu presedintele PNG Mures, Doru Borsan, la o biserica din cartierul Mureseni, al carei ctitor este.

Becali a fost intampinat de protopopul Gheorghe Sincan, care a tinut sa-i multumeasca pentru donatiile de 500 de milioane prin care s-a reusit mobilarea caminului de copii de la Sancrai.

La intalnirea de sambata au fost prezenti si politicieni, printre acestia remarcandu-se grupul consilierilor reghineni grupati in G7, dar si social-democratul Florin Oproiescu.

Campanie si nu prea

Vizibil obosit, Becali le-a vorbit participantilor, pe scurt, despre lupta politica care o duce PNG, „o lupta spirituala, pentru apropierea neamului de Dumnezeu”.

Cu toate acestea, Becali s-a lansat in cadrul conferintei de presa care a avut loc imediat dupa finalul intalnirii cu electoratul, in aceeasi sala, intr-un atac dur la adresa premierului Tariceanu, pe care l-a caracterizat drept „un copil crescut dupa fustele mamei”.

Liderul PNG s-a declarat, de altfel, un sustinator al lui Traian Basescu, marturisind ca presedintele l-a cucerit joia trecuta, dupa meciul din sferturile Cupei UEFA cu Rapid, in urma caruia Steaua s-a calificat in semifinala competitiei.

Potrivit lui Becali, „Basescu este un om credincios, care incearca sa lupte cu grupurile de interese”.

Totusi, liderul PNG a declarat ca nu reprezinta formatiunea atunci cand isi exprima sustinerea pentru presedintele Basescu si nici nu a dorit sa precizeze cu cine se va alia partidul in cazul alegerilor anticipate.

„Eu m-am atasat de Basescu si stiu ca sunt un om care ma atasez de cineva intru in lupta de partea lui si impotriva adversarilor lui”, Gigi Becali, presedintele PNG

„Domnul Gigi Becali este cel care ne poarta de grija. Prin grija dumnealui am mobilat casa de copii de la Sancrai, printr-o donatie de peste 500 de milioane. Acestea sunt gesturi de mare filantrop”, Gheorghe Sincan, protopop

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro