Sari direct la conținut

„Salonul Mireselor” la Expo Transilvania

Buna ziua, Ardeal

Expo Transilvania gazduieste astazi „Salonul Mireselor”, un targ cu tematica legata de organizarea nuntilor si a evenimentelor conexe. Manifestarea se afla la prima editie si are scopul de a prezenta clujenilor cele mai mari firme din domeniu.

„Salonul Mireselor” are loc astazi la Expo Transilvania, cu incepere de la ora 12.00. La manifestare participa firme specializate in organizarea nuntilor sau axate pe servicii conexe.

In total, manifestarea reuneste 76 de expozanti din Cluj, Targu Mures, Piatra Neamt, Craiova, Hunedoara, Iasi, Bucuresti, Sibiu, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Oradea si Vaslui.

Un sector important il reprezinta firmele axate pe comercializarea de bijuterii specifice – inele de logodna si verighete – sau de imbracaminte pentru nunta, precum si agentiile care se ocupa in mod direct de organizarea nuntilor.

Pe langa acestea, la „Salonul Mireselor” isi mai prezinta serviciile florarii, saloane de infrumusetare, cofetarii si laboratoare de specialitate, unitati de alimentatie publica specializate in organizarea de nunti, precum si agentii de turism, care etaleaza ofertele turistice pentru petrecerea lunii de miere.

„Este prima data cand organizam un astfel de eveniment. Era singurul targ care lipsea din calendarul Expo Transilvania si ne-am gandit ca ar fi bine sa-l organizam, mai ales ca astfel de manifestari au mare cautare.

Se ofera servicii complete in ceea ce priveste organizarea unei nunti, de la imbracaminte si accesorii pentru miri si eventual invitati, la aranjarea salii si pana la alegerea tortului si chiar a ofertelor de petrecere a lunii de miere, prin intermediul agentiilor de turism.

Mai mult chiar, aceasta data ni s-a parut foarte buna pentru organizarea targului, intrucat imediat dupa Sarbatoarea Pastelui incepe sezonul nuntilor”, a declarat Adina Scaringi, expert Relatii Publice in cadrul Expo Transilvania.

Programul manifestarii va include demonstratii de dans, coafura si prezentare de imbracaminte pentru miri. „Suntem foarte multumiti ca cei pe care i-am contactat pentru a ne sprijini in acest eveniment au fost foarte interesati si au raspuns afirmativ provocarii lansate de noi.

Desi este prima editie, speram sa fie o reusita, mai ales ca ne propunem ca acest eveniment sa nu mai lipseasca din calendarul nostru”, a adaugat Adina Scaringi.

„Salonul Mireselor” va fi deschis pana in data de 15 aprilie. Acesta se va derula in paralel cu targurile „Cadouri de Pasti” si TEXIN – targ pentru contractari textile si incaltaminte.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro