Sari direct la conținut

Criminali eliberati din inchisoare Satanistii au abandonat un caine mort in Catedrala Arhiepiscopala

Replica de Constanta

Odata cu eliberarea celor doi tineri satanisti, condamnati la inceputul anilor ’90 pentru abominabila crima savarsita pe valea Portului au inceput sa revina in spatiul public acte cu tenta satanista. Este si cazul abandonarii unui caine mort in Catedrala Arhiepiscopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel, de catre doua persoane care au mimat o perioada un comportament pios.

Incidentul a fost trecut, deocamdata, sub tacere, desi aparitia cazului se poate constitui intr-un serios semnal de alarma. Doi tineri imbracati ingrijit au abandonat un caine mort in Catedrala Arhiepiscopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta, la sfarsitul saptamanii trecute. Cei doi au intrat in biserica, dupa ce au coborat dintr-o masina straina aproape noua, cu numere de leasing.

Unul dintre ei avea asupra sa o sacosa de plastic, pe care o tinea cu grija pe langa el, in timp ce mima o piosenie stridenta in fata icoanelor si altarului. Dupa aproximativ zece minute de rugaciuni, cei doi au parasit lacasul de cult, lasand in apropierea unor scaune sacosa cu pricina.

Ingrijitoarea Catedralei a observat sacosa la cateva minute dupa plecarea posesorilor, insa a sperat ca acestia se vor intoarce pentru a-si recupera bunul. La o jumatate de ora, femeia a luat-o, totusi, pentru a-i gasi un loc mai sigur. Nu mica i-a fost mirarea cand a simtit un miros pestilential degajat de continutul sacosei. A deschis-o si a descoperit ca aceasta continea cadavrul unui caine. Oripilata si cuprinsa de groaza, a scos mortaciunea din Catedrala.

In mod cat se poate de ciudat, in aceeasi perioada oficialitatile arhiepiscopale erau ocupate cu vizita unei echipe de ziaristi din Franta, care se documentau in vederea intocmirii unui articol despre traditia si profunzimea crestinismului dobrogean, de la sfantul Ioan Casian (anahoret dobrogean din zona actualei comune Targusor, care s-a stabilit in Franta, unde a desfasurat o activitate monahala cu ample ecouri, fiind canonizat de Biserica Catolica) si pana la actualele incercari de reactivare a Mitropoliei Tomisului initiate de Inalt Prea Sfintitul Teodosie Petrescu. Articolul urmeaza sa apara in prestigioasa publicatie pariziana „Le Figaro”.

In acest context, insa, gestul incalificabil al celor doi ciudati pare o lucratura satanista, gandita a intina imaginea Bisericii. Ca o coincidenta, in urma cu doar cateva luni au fost eliberati din inchisoare doi tineri satanisti, care fusesera condamnati pentru o crima abominabila, savarsita cu ritualul de rigoare, pe valea Portului, la inceputul anilor ’90.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro