Sari direct la conținut

Presedintele UNPR Gabriel Oprea: Nu am cerut functii aditionale in Guvern

HotNews.ro
Gabriel Oprea, Foto: AGERPRES
Gabriel Oprea, Foto: AGERPRES

Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marti, printr-o interventie telefonica, la emisiunea „Sub semnul intrebarii” difuzata de B1 TV, ca formatiunea politica pe care o reprezinta nu a cerut functii aditionale in cadrul Guvernului Boc.

„Nu cerem functii in Guvern si nu am cerut niciodata”, a declarat Oprea.

Acesta a precizat ca nu au exista discutii in Coalitie privind o posibila remaniere, mentionand ca acest act este de „competenta presedintelui si a premierului”. „Va asigur ca nu a fost nicio discutie in Coalitie despre remaniere”, a spus presedintele UNPR.

HotNews.ro scria luni ca, pe fondul cresterii numarului de parlamentari UNPR, Gabriel Oprea ar fi solicitat renegocierea functiilor in Guvern dorind sa devina sef la Interne si vrea pentru UNPR si portofoliul de la Externe.

„Oprea doreste sa devina sef la Interne si vrea pentru UNPR si portofoliul de la Externe. Pe fondul racolarilor parlamentarilor USL, Oprea a invocat ca are un numar mai mare de mandate in Parlament decat UDMR, si cere un al doilea minister”, au declarat sursele citate.

Pretentiile lui Oprea nu au primit niciun raspuns pozitiv, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc urmand sa gestioneze situatia la nivelul Coalitiei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro