Sari direct la conținut

VIDEO Bucuresti: ​Jaf la o casa de schmb valutar de pe Calea Mosilor

HotNews.ro

Un barbat a intrat, joi, intr-o casa de schimb valutar de pe Calea Mosilor, din Sectorul 2 al Capitalei, a lovit-o pe casierita, a furat o suma de bani si apoi a fugit, au declarat surse din Politia Capitalei pentru Mediafax. Potrivit Realitatea TV, atacatorul a furat suma de 7.000 lei.

Potrivit surselor din Politie citate de agentia de presa, din primele cercetari reiese ca angajata casei de schimb valutar se afla „in afara perimetrului de siguranta”, iar agresorul ar fi observat ca usa nu este asigurata si a lovit-o cu pumnul. Ulterior, barbatul a deschis un sertar, de unde a luat banii.

Autorul jafului este cautat de politisti, iar la fata locului au ajuns echipe de criminalisti si judiciaristi din Politia Capitalei.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/7fee1ed77d35315d20b167910a6181b7/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro