Sari direct la conținut

Acuzații de furt pentru un cuplu care a cheltuit 100.000 de dolari, în urma unei erori de transfer a băncii

HotNews.ro
Carduri bancare, Foto: AGERPRES
Carduri bancare, Foto: AGERPRES

Un cuplu din Pennsylvania a fost acuzat de furt, după ce a cheltuit mii de dolari, pe care banca i-a transferat din greșeală în contul celor doi, scrie BBC.

Robert și Tiffany Williams au primit 120.000 de dolari, din greșeală, iar apoi au cheltuit aproape toată suma, potrivit unei declarații pe propria răspundere. Cuplul riscă de asemenea și o amendă de 100.000 pentru descoperirea de cont, achiziționând un SUV și alte bunuri, a anunțat poliția.

Cei doi au recunoscut că știau că banii nu le aparțin. Soții Williams, în vârstă de 36 și 35 de ani, au fost acuzați de furt și de primirea de bunuri furate. Ei au fost eliberați pe cauțiune.

Transferul ar fi trebuit să fie realizat către o firmă de investiții, de către banca BB&T, pe 31 mai. Eroarea a fost observată pe 20 iunie. Până la această dată, soții cheltuiseră deja 107.000 de dolari.

Cei doi au cumpărat un Chevrolet Traverse, încă două mașini, o rulotă și alte bunuri casnice. De asemenea, ei au oferit 15.000 prietenilor lor, pentru a-i ajuta financiar.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro