Sari direct la conținut

Dinamo/ „Spartanii” au pierdut cu Sparta. Praga!

HotNews.ro

Campioana a inregistrat prima infringere in amicale: Dinamo a pierdut cu 2-1 in fata Spartei Praga, intr-un amical din stagiul austriac. „Haita” a condus cu 1-0 prin golul lui Niculescu, insa replica cehilor a fost ceva mai consistenta decit a celorlalte adversare – dupa pauza, Sparta Praga a intors jocul si s-a impus cu 2-1.

Dinamo – Sparta Praga 1-2

Niculescu 42 – Limbersky 55, Rezek 62

Titularii folositi de Mircea Rednic: Lobont – Blay, Moti, Radu Stefan, Pulhac – Margaritescu, Fernandes – Zicu, Danciulescu, Bratu – Cl. Niculescu.

„Nu e o tragedie. Sunt putin suparat, normal. Cel mai mult ma deranjeaza ca am luat goluri din faze fixe” – Mircea Rednic.

Vestea buna pentru Dinamo o reprezinta achizitionarea fundasului timisorean Silviu Izvoranu, pentru 600.000 de euro.

„Izvoranu a semnat cu Dinamo. Bucurestenii l-au ofertat prima oara acum un an, dar abia acum am considerat ca trebuie sa-l vindem. Am facut o analiza cu intregul staff si numai dupa aceea am renuntat la Izvoranu”, a declarat duminica patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu.

Fundasul Silviu Izvoranu a jucat pentru Poli 18 meciuri de campionat si 3 partide in Cupa Romaniei si a inscris un singur gol pentru formatia banateana. El a evoluat pe Bega un an si jumatate, venind in ianuarie 2006 de la Otelul Galati.

Patronul Politehnicii a infirmat negocierile dintre cele doua cluburi pentru atacantul Gueye Mansour, precizand ca plecarea sa de la Timisoara este exclusa. Sambata, directorul general al banatenilor, Gheorghe Chivorchian afirma ca Poli a primit de la Dinamo oferte atat pentru Izvoranu, cat si pentru Mansour.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro