Sari direct la conținut

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca e foarte solicitata

HotNews.ro
Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca e foarte solicitata

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii „sunt foarte solicitati”, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei, relateaza News.ro. Intrebata de ce criteriile de integritate nu au fost luate in considerare la nominalizarea ministrilor de catre PSD, Carmen Dan a replicat: „Nu inteleg la ce va referiti”.

„Am inceput sa facem lucruri bune, vom continua sa facem lucruri bune”, a declarat Carmen Dan dupa sedinta CExN al PSD.

Ea a precizat ca unul dintre obiectivele sale este reformarea Politiei.

„Jandarmeria, alta prioritate care nu a aparut acum, de a dota aceasta arma importanta a ministerului cu mijloace si echipamente de interventie, pentru ca ei sunt foarte solicitati”, a adaugat Carmen Dan.

Intrebata de ce criteriile de integritate nu au fost luate in considerare la nominalizarea ministrilor de catre PSD, Carmen Dan a replicat: „Nu inteleg la ce va referiti. Cei care au facut nominalizarile au sustinut si de ce fac nominalizari (…) S-a discutat despre fiecare nominalizare si ce il recomanda”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro