Sari direct la conținut

Primar PSD, acuzat că l-a bătut pe șeful PNL Vișina Nouă, care împărțea măști și cozonaci, în Sâmbăta Paștilor

HotNews.ro
Primar PSD, acuzat că l-a bătut pe șeful PNL Vișina Nouă, care împărțea măști și cozonaci, în Sâmbăta Paștilor

Primarul PSD din Vișina Nouă, Cristian Țol, este acuzat că l-a bătut pe președintele PNL Vișina, Marin Șarpe, în timp ce acesta împărțea sătenilor măști și cozonaci în sâmbăta mare, scrie Gazeta Oltului.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, pe Facebook:

  • Un incident deosebit de grav a avut loc la Vișina Nouă. Primarul PSD al localității, Cristian Țol, l-a bătut grav pe președintele PNL Vișina, Marin Șarpe. Primarul și viceprimarul din Vișina Nouă au coborât din mașină și l-au luat la bătaie pe președintele PNL Vișina, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la Spitalul Corabia. Nu știu din ce motive a început altercația”.

O localnică din Vișina Nouă, citată de Gazeta Oltului, a afirmat că primarul a fost nemulțumit că PNL-iștii împart măști și cozonaci prin comună chiar în Sâmbăta Paștelui, un gest pe care și el l-ar fi făcut în urmă cu puțin timp.

„Cei de la PNL împărțeau măști în comună. Primarul a scos telefonul să-i filmeze. Apoi primarul i-a dat doi pumni și i-ar fi rupt proteza. Și primarul a împărțit măști și pachete simpatizanților PSD. Cei de la PNL au mers din casă în casă și au împărțit oamenilor, indiferent de culoarea politică. Am auzit că primarul și-ar fi rupt cămașa de pe el, să zică că și el a fost lovit, așa vorbește lumea prin sat. El când a dat, nimeni nu s-a luat de el. În mașină cu primarul mai erau și vicele și fratele viceprimarului”, a spus o femeie din Vișina Nouă, potrivit sursei citate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

  • În această după-amiază, un bărbat din comuna Visina Nouă a sesizat prin SNUAU 112 faptul că ar fi fost agresat de un alt bărbat din localitate. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe ” și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Primarul din comuna Vișina Nouă, Cristian Țol, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, adaugă Gazeta Oltului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro