Sari direct la conținut

Un bărbat din Dâmbovița care s-a răsturnat cu maşina le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia

HotNews.ro
Un bărbat din Dâmbovița care s-a răsturnat cu maşina le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia

Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina pe DN 72A, în localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa, le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia. Femeia a fost găsită decedat în casă, la adresa indicată de bărbat.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul. Fiindcă acesta a susţinut că şi-ar fi omorât soţia, un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform unor surse judiciare, bărbatul a comis omorul pe fondul unei dispute cu soţia, pe fondul geloziei, scrie Agerpres.

Nu este prima crimă care se află după un accident rutier.

Recent, un bărbat din Vaslui care a făcut accident i-a spus asistentei de pe Ambulanţă care a venit să-i acorde primul ajutor că şi-a ucis soţia şi fiul. Victimele au fost găsite la adresa indicată de bărbat, cu multiple urme de violenţă pe corp, scrie News.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro