Sari direct la conținut

FOTO „Make Buzău Great Again”. Marcel Ciolacu parafrazează sloganul lui Donald Trump pe un tricou purtat la petrecerea lui Codin Maticiuc

HotNews.ro
Marcel Ciolacu, Foto: Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, Foto: Inquam Photos / George Călin

Codin Maticiuc și-a serbat ziua de naștere miercuri seară la hala Tshirt Factory, potrivit EVZ. Printre invitați s-a numărat și premierul Marcel Ciolacu, îmbrăcat cu un tricou inspirat din noul film în care joacă sărbătoritul , „Miami Bici 2”, care va fi lansat luna viitoare.

Printre vedetele care au mers la petrecerea lui Maticiuc, în cadrul căreia a lansat și trailerul, în premiera, de la „Miami Bici 2”, s-a numărat și prim-ministrul României.

Delia, Puya, Bogdan de la Ploiesti și Nicole Cherry au fost prezenți la chef.

Marcel Ciolacu a purtat un tricou alb cu mesajul „Make Buzău Great Again”, parafrazând sloganul din campania electorală a fostului președinte american Donald Trump, „Make America Great Again”.

Codin Maticiuc și BRomania (Matei Dima), care joacă în noul film „Miami Bici 2” au purtat tricouri asemănătoare, doar că aceștia au ales să înlocuiască Buzăul cu România.

BRomania a publicat imagini de la petrecere pe Instagram, la Stories.

Premiera comediei „Miami Bici 2”, cu Maticiu și BRomania în rolurile principale, o continuare a filmului Miami Bici, va fi lansat pe 24 noiembrie, la trei ani de la prima peliculă.

„Miami Bici 2 îi readuce în prim plan pe Bilă (Matei Dima) şi Piciu (Codin Maticiuc) care se mută din Miami în Los Angeles, într-o nouă încercare de a-şi îndeplini visul american. Românaşii noştri se vor întâlni acolo cu un mafiot interpretat de o vedetă de la Hollywood”, a declarat Matei Dima pentru Pagina De Media.

Din distribuţie mai fac parte George Piştereanu – Selfie 69 şi Adina Galupa – Inimă de ţigan (stabiliţi în America), şi actriţele Charlotte Mckinney (Baywatch) şi Max Reeves (Babylon).

Primul film, Miami Bici (regizat de Jesus del Cerro, 2020) poate fi vizionat pe platforma de streaming Netflix.

„Miami Bici”, o comedie despre bani, droguri și femei, a fost un succes.

Întrebat de ce sunt atâtea droguri în producția cinematografică, Maticiuc a spus că asta e realitatea celor care frecventează cluburile de fițe.

„Când m-am apucat să scriu au fost câteva lucruri pe care am zis că vreau să le ating neapărat și situația este una în care ei intră, cele 2 personaje, se alătură unor mafioți din Miami, care cu asta se ocupau. Și de la început, ideea mea de scris a fost să scriu un film în care să se prezinte și acest flagel al drogurilor așa cum eu îl știu din viața de noapte. În viața de noapte, undeva la 80-90% din oamenii pe care-i vezi într-un club, bar sau discotecă consumă droguri”, a declarat Codin Maticiuc pentru Eventimentul Zilei.

Matei Dima a fost prins în 2021 drogat și băut la volan, conform Ziare.com.

Actorul a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, iar în ianuarie 2023 a fost emisă hotărârea Judecătoriei Zărnești prin care a fost validată înțelegerea.

Dima a primit o amendă penală de 10.000 de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro