Sari direct la conținut

VIDEO Un bărbat care îndrepta arma spre trecători și șoferi, filmat pe capota unei mașini aflate în mers

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Doi jandarmi din Teleorman au observat marți seară o maşină care circula prin Turnu Măgurele şi pe plafonul căreia erau urcaţi doi bărbaţi, unul având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către trecători, transmite News.ro.

Doi jandarmi aflaţi în timpul liber, soţ şi soţie, de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman au observat, marţi, în jurul orei 19.00, un autovehicul care circula prin municipiul Turnu Măgurele, iar pe plafon erau urcaţi doi bărbaţi, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către trecători și șoferi, potrivit Jandarmeriei Române.

„Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalţi participanţi la trafic, colegii noştri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijin şi totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează. Când şi-au dat seama că sunt urmăriţi de colegii noştri, cei doi bărbaţi au fugit, dar au fost găsiţi în scurt timp de poliţişti şi conduşi la secţie, în vederea sancţionării conform prevederilor legale în vigoare”, a transmis sursa citată.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro