Sari direct la conținut

Șase pasageri răniți după ce șoferul unui autobuz a pus o frână bruscă, în Brașov. Victimele, transportate la spital

HotNews.ro
Ambulanță la spital, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ambulanță la spital, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mai mulţi călători dintr-un autobuz de transport public din municipiul Braşov au fost răniţi, joi, în urma unui accident, după ce şoferul ar fi efectuat o manevră care i-a dezechilibrat şi s-au lovit, a transmis IPJ Braşov.

Conform poliţiei, s-a întocmit un dosar de vătămare corporală din culpă, în care se efectuează cercetări, conform Agerpres.

„La faţa locului se află direcţionată o echipă, formată din poliţişti rutieri şi criminalişti, care desfăşoară cercetări în vederea lămuririi circumstanţelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul”, a precizat IPJ Braşov.

Potrivit ISU Braşov, în urma accidentului au rezultat 6 victime – 5 femei şi un bărbat, cărora li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului, ulterior fiind transportate la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate.

Victimele, cu vârste cuprinse între 21 şi 72 de ani, au suferit diferite traumatisme – faciale, abdominale, toracice, la membre, însă sunt conştiente, a precizat ISU Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RAT Brașov, societatea publică de transport din orașul de sub Tâmpa, totul s-a întâmplat după ce șoferul a frânat brusc, pe strada 15 Noiembrie din Brașov, în zona Tribunalului din municipiu, relatează BizBrașov.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro