Sari direct la conținut

VIDEO Un SUV a intrat în plin într-un grup mare de polițiști din Los Angeles. „Ai fi zis că e un accident de avion”

HotNews.ro
VIDEO Un SUV a intrat în plin într-un grup mare de polițiști din Los Angeles. „Ai fi zis că e un accident de avion”

Cinci persoane au fost grav rănite după ce un șofer care „a mers pe contrasens” într-un SUV a lovit 25 de recruți ai șerifului și poliției din comitatul Los Angeles, care făceau antrenament, au anunțat autoritățile, potrivit USA Today.

Grupul de recruți făcea jogging miercuri dimineaţa (ora locală), atunci când un vehicul, care circula în direcţia greşită, i-a lovit, fără să încetinească viteza, relatează AFP, citată de news.ro.

”Ai fi zis că e un accident de avion”, a comentat într-o conferinţă de presă şeriful comitatului Los Angeles, Alex Villanueva.

”Erau atât de multe corpuri răspândite peste tot, cu diverse răni, încât a fost traumatizant pentru toate persoanele implicate”, a adăugat el.

Șeriful comitatului Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat că cinci persoane se află în stare critică, dintre care una este conectată la un ventilator.

Patru persoane au suferit răni moderate, iar 16 dintre recruți au suferit răni minore. Toți recruții răniți au fost transportați la spitale din apropiere. Unele dintre cele mai grave răni au inclus traumatisme craniene, oase rupte și pierderea membrelor, a adăugat el.

SUV-ul mergea pe contrasens la momentul incidentului, potrivit pompierilor, citaţi de Los Angeles Times.

”Unii dintre poliţiştii din formaţie au auzit maşina accelerând”, a declarat şeriful.

Şoferul, arestat pe loc, nu era în stare de ebrietate, a precizat Alex Villanueva, însă, potrivit unor surse din cadrul poliţiei, citate de LA Times, şoferul le-a declarat ofiţerilor că a ”adormit”.

Teste erau în curs pentru a stabili dacă tânărul în vârstă de 22 de ani era sub influenţa vreunui drog.

Din grupul de jogging făceau parte în principal poliţişti aflaţi în formare pentru biroul şerifului din Los Angeles, dar şi stagiari şi alţi membri ai forţelor de poliţie vecine.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro