Sari direct la conținut

VIDEO Postul de televiziune CNN „închide barul”. Noi reguli pentru prezentatorii vedetă

HotNews.ro
Andy Cohen și Anderson Cooper au băut shoturi în direct în ajunul Anului Nou în 2019, Foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Andy Cohen și Anderson Cooper au băut shoturi în direct în ajunul Anului Nou în 2019, Foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Reţeaua americană de televiziune CNN le-a spus prezentatorilor săi vedetă să nu mai consume alcool în direct în noaptea de Anul Nou, un obicei care „subminează credibilitatea” jurnaliștilor, susține noua șefă a postului, Chris Licht, informează AFP și Agerpres.

În cadrul unei întâlniri în prezenţa noului preşedinte al reţelei, Chris Licht, acesta a declarat că ”consumul de alcool în direct subminează credibilitatea echipelor CNN şi ”respectabilitatea” de care s-ar putea bucura în faţa telespectatorilor”, a relatat revista americană Variety.

În ultimii ani, telespectatorii americani s-au obişnuit să îl vadă pe prezentatorul Anderson Cooper şi pe colegii săi cu un pahar de băutură în mână în Times Square, New York, în timp ce petrecerea era în plină desfăşurare în spatele lor.

Scenele care au făcut furori îl arătau pe Anderson Cooper într-o stare euforică sau pe coprezentatorul său Andy Cohen dând peste cap shoturi de tequila cu mai mult sau mai puţin succes.

De asemenea, colegul lor, Don Lemon, şi-a făcut chiar un piercing în ureche în direct.

Din nefericire, pentru fanii distracției, președintele și directorul general al CNN, Chris Licht, a decis să elimine una dintre cele mai iubite tradiții de sărbători: Don Lemon beat, notează The Root.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro