Sari direct la conținut

General rus, în stare critică după un accident misterios cu ATV-ul petrecut la 3 dimineața

HotNews.ro
ATV, Foto: DreamsTime
ATV, Foto: DreamsTime

Generalul-locotenent Alexander Travnikov, fostul șef al Universității din Sankt Petersburg a Ministerului rus de Interne, a fost implicat într-un accident cu un ATV în regiunea Leningrad și se află în stare critică, scrie presa de la Moscova. Cu toate că incidentul a avut loc în week-end, anunțul a fost făcut abia miercuri.

Potrivit canalului de telegrame Mash, accidentul a avut loc în satul Lipovaya Gora din regiunea Leningrad, lucru susținut și de autoritățile ruse.

Potrivit portalului regional 47news, accidentul s-a petrecut la ora 3 dimineața.

Travnikov, în vârstă de 49 de ani, și-ar fi petrecut weekendul în afara orașului împreună cu niște prietenii, când a pierdut controlul ATV-ului său și s-a izbit de un copac.

„Accidentul a avut loc în satul Lipovaya Gora. Alexander Travnikov, fostul șef al Universității din Sankt Petersburg a Ministerului rus de Interne, a pierdut controlul ATV-ul său în apropierea casei sale de la țară și s-a izbit de un obstacol. El a fost spitalizat”, a declarat un reprezentant al serviciilor de urgență pentru TASS.

Travnikov a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Starea sa nu este stabilă și se află la terapie intensivă.

Publicația economică Kommersant remarcă faptul că anunțul privind accidentul generalului a venit abia miercuri, deși a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Alexander Travnikov lucrează în Ministerul rus de Interne din 1998. Din 2018 până în 2022, el a ocupat funcția de șef al Universității din Sankt Petersburg a Ministerului rus de Interne.

El a fost promovat la rangul de general-locotenent de poliție în 2021.

În primăvara anului trecut, generalul Travnikov a fost eliberat din funcție la cererea sa, notează Kommersant. În prezent, el se află la dispoziția Biroului Central al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse. (sursă foto Dreamstime)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro