Sari direct la conținut

VIDEO Cel mai înalt și rapid rollercoaster din Marea Britanie s-a închis la o zi de la inaugurare

HotNews.ro
Petrecere VIP la rollercoasterul Hyperia înainte de inaugurarea oficială, Foto: Ian West Media Assignments / PA Images / Profimedia
Petrecere VIP la rollercoasterul Hyperia înainte de inaugurarea oficială, Foto: Ian West Media Assignments / PA Images / Profimedia

Debut dificil pentru rollercosterul Hyperia din parcul de distracție Thorpe Park, lângă Londra, despre care proprietarii spun că este cel mai înalt și cel mai rapid din țară.

Hyperia, care are peste 71 de metri înălțime și poate atinge o viteză de 135 km/h, potrivit proprietarilor, a fost închis la o zi de la inaugurare, potrivit Sky News.

Cea mai nouă distracție din Thorpe Park a fost deschisă publicului vineri, iar sâmbătă parcul de distracție a anunțat că se confruntă cu probleme.

„Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, nu putem deschide Hyperia între duminică 26 și miercuri 29 mai”, se arată într-o postare pe platforma de socializare X.

„Ne cerem scuze pentru dezamăgirea pe care o va provoca acest lucru și lucrăm din greu pentru a redeschide Hyperia cât mai curând posibil”, au adăugat reprezentații parcului.

Toți pasionații de senzații tari care au rezervat bilete în perioadă în care rollercoasterul va fi închis vor putea face o nouă rezervare gratuită pentru o altă zi, potrivit parcului.

În ziua inaugării, oamenii s-au înghesuit să încerece noua atracție din parc, în timp ce unele persoane au afirmat că au stat și cinci ore la coadă pentru a se da în rollercoaster.

Potrivit agenției PA, joi, înainte de inaugurarea oficială, a avut loc și o petrecere VIP.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro