Sari direct la conținut

„Prea necoaptă”: Cei „5 mari” ai modei au refuzat-o pe una dintre cele mai în vogă tinere actrițe de la Hollywood

HotNews.ro
Zendaya alaturi de stilistul ei Law Roach, Foto: Randy Shropshire / Getty Images / Profimedia
Zendaya alaturi de stilistul ei Law Roach, Foto: Randy Shropshire / Getty Images / Profimedia

Zendaya, una dintre cele mai apreciate tinere actrițe de la Hollywood, a fost refuzată de cele 5 mari case internaționale de modă la începutul carierei sale și încă nu a purtat produse ale lor din acest motiv, relatează revista Variety, citându-l pe stilistul cu care aceasta a lucrat de când avea 14 ani.

Stilistul Law Roach, care le-a îmbrăcat de-a lungul anilor și pe Céline Dion și Anya Taylor-Joy, a povestit într-un interviu acordat gazdelor podcastului „The Cutting Room Floor” cum au decurs lucrurile în ceea ce o privește pe Zendaya.

„Obișnuiam să le scriu celor 5 mari. Obișnuiam să le scriu celor de la Saint Laurent, Chanel, Gucci, Valentino, Dioar și ei spuneau toți ‘Nu, încearcă din nou anul viitor. Ea este prea necoaptă. Ea nu e în calendarul nostru’. Încă mai am scrisorile”, a relatat Roach.

El a explicat că Zendaya, pe numele său complet Zendaya Maree Stoermer Coleman, nu ajunsese să poarte haine ale designerilor respectivi nici măcar după ce a apărut pe coperta American Vogue în 2017, situație despre care spune că nu s-a schimbat aproape deloc până în prezent.

„Ea nu a purtat niciodată Dior pe covorul roșu. Ea nu a purtat niciodată Chanel pe covorul roșu. Ea nu a purtat niciodată Gucci pe covorul roșu – în nicio conferință de presă, nici apariție publică, niciodată”, a subliniat Roach, adăugând însă că excepție au făcut-o unele ședințe foto.

„Când am spus ‘Dacă ne ziceți nu, va fi un nu pentru totdeauna’, asta a rămas valabil mult, mult timp”, a mai explicat Law Roach, adăugând însă că Zendaya a purtat pentru prima oară o rochie Valentino când casa de modă i-a oferit un contract.

Zendaya, acum în vârstă de 27 de ani, a devenit între timp una dintre cele mai apreciate tinere actrițe de la Hollywood, ultimul ei film debutând în fruntea box office-ului nord-american la sfârșitul lunii aprilie. Ea a jucat de asemenea în cele două filme Dune ale regizorului Denis Villeneuve, având un rol mult mai mare în al doilea lungmetraj.

Anul trecut ea a câștigat Premiul Globul pentru cea mai bună actriță într-o serie TV de dramă grație rolului său din serialul Euphoria. Același serial i-a adus anterior două Premii Emmy.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro